Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO Dončić, Babo i Šarić biranim riječima o Draženu, Divca dočekali zvižduci, Aco zaplakao

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.09.24. | 21:59

Emotivno je u Areni Zagreb, a stigao je i Andrej Plenković

Na veliki spektakl u čast Draženu Petroviću u zagrebačkoj Areni stigli su i Luka Dončić, Bojan Bogdanović i Dario Šarić. Košarkaški trojac lijepim su riječima govorili o Petroviću, u čast njegovog 60. rođendan koji je na rasporedu idući mjesec.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Hvala na pozivu, drago mi je da sam tu. Daleko sam ja od toga što je napravio Dražen (pljesak), ali znam ljude koji su igrali s Draženom, pričali su mnogo o njemu”, rekao je Luka Dončić.

“Pozdrav Zagrebe, velika mi je čast biti dio ovog spektakla. Znamo svi što Dražen predstavlja nama košarkašima, svim ljudima diljem regije, posebno Hrvatske. Trenutačno me gledamo u Netsima, znamo kakav je trag Dražen tamo ostavio, pričaju mi svakog dana i ponosan sam na to”, rekao je Bojan Bogdanović.

“Prvi klub zvao mi se KK Dražen Petrović. Odrastajući u pričama oko Dražena to je ostavilo lijep dojam kroz moju karijeru. Čast mi je što sam bio u njegovu gradu, odrastao u njegovoj omladinskoj školi”, kazao je Dario Šarić.

Što su još rekli pogledajte OVDJE.

Predstavnici Real Madrida također su stigli u Zagreb odati počast Draženu Petroviću. U Areni su bili Enrique Villalobos, Alberto Herreros i Felipe Reyes, a Aleksandar Petrović nasmijao je sve okupljene u dvorani kada je na parket 'poslao' i Luku Dončića koji je prije odlaska u NBA ligu branio boje Kraljeva.

Scenu pogledajte OVDJE.

Nakon odigrane prve četvrtine u sjećanje na Dražena Petrovića na parket su stupili Draženovi suigrači iz Šibenke, iz one šampionske sezone 1982. Predrag Šarić, otac Darija Šarića obratio se svim okupljenima u dvorani, uz njega su bili Miro Jurić, Srećko Jarić, Zoran Moka Slavnić i legendarni trener Vlado Đurović. Video pogledajte OVDJE.

Mnoga velika imena svjetske košarke su večeras u Areni Zagreb. Aramis Naglić, Dino Rađa, Arijan Komazec, Alan Gregov, Stojko Vranković, Žan Tabak, Franjo Arapović, Vladan Alanović, Toni Kukoč, Danko Cvjetićanin, Velimir Perasović, Dražen Petrović, svi su oni bili na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. kada je Hrvatska uzela srebro protiv američkog Dream Teama.

Video pogledajte OVDJE.

Stigao je i Andrej Plenković (g)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska košarkaHrvatska košarkaška reprezentacijaDražen Petrović

Ostale Vijesti