Wendell Cruz-USA TODAY Sports
Wendell Cruz-USA TODAY Sports

VIDEO Bogdanoviću stradao gležanj u pobjedi Knicksa, znači li ovo kraj sezone za Bojana?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 22:04

Odlazak pod nož znači i da će sigurno propustiti kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Pireju (ako je uopće imao namjeru igrati)

New York Knicksi uspjeli su slomiti Philadelphiju na gostujućem parketu i rezultatom 97-92 doći do vodstva od 2-1 u seriji. Pobjednike je predvodio Jalen Brunson koji je stavio ogromnih 47 poena, uz deset asista i četiri skoka, dok je za Sixerse 27 poena ubacio Joel Embiid uz deset skokova i šest asistencija.

No, gledajući iz perspektive domaće košarke, iz Philadelphije stižu loše vijesti: Bojan Bogdanović je početkom druge četvrtine, po ulasku u igru, bio u jednom duelu s Nicolasom Batumom za loptu, a u toj borbi mu je Francuz sletio na lijevi gležanj. Bojan se zatim šepajući zaputio u svlačionicu i više nije ulazio u igru.

A uoči utakmice je stigla vijest i kako će Bojan ovog ljeta morati na operaciju. Naime, američki novinar Michael Scotto je objavio kako je hrvatski košarkaš obavio magnetnu rezonancu lijevog zgloba (koji ga muči neko vrijeme), a snimka je pokazala oštećenje ligamenata, što objašnjava zavoj na ruci koji je Bogdanović nosio u posljednje vrijeme.

Odlazak pod nož znači i da će sigurno propustiti kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Pireju (ako je uopće imao namjeru igrati), a tek se treba utvrditi težina njegova friške ozljede zgloba. Uistinu katastrofalan razvoj događaja za našeg košarkaša u najvažnijem dijelu sezone…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Bojan BogdanovićNew York KnicksNBAPhiladelphia 76ers

Ostale Vijesti