Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Veliki talent hrvatske košarke doživio tešku ozljedu, slijedi mu duga pauza

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.08.24. | 15:52

Podvrgnut je hitnoj operaciji

Loše vijesti stigle su nam iz redova Cedevite Junior. Perspektivni Toni Bilić pretrpio je težu ozljedu na treningu i bio je podvrgnut hitnoj operaciji. Ovo 19-godišnje krilo slovi za jednog od većih talenata hrvatske košarke na vanjskim pozicijama i trebao je u nadolazećoj sezoni imati vrlo bitnu ulogu u momčadi pod vodstvom Dine Repeše.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da se naš Toni Bilić (krilo, 204 cm, rođen 09.02.2005.) ozlijedio na treningu prilikom zagrijavanja. Dijagnosticirana mu je ruptura medijalnog meniska koljena te je hitno operiran. Usprkos prvim nepovoljnim prognozama, sretni smo što možemo izvijestiti da su križni ligamenti u redu", objavio je zagrebački klub.

Dakle, bila je ovo svojevrsna sreća u nesreći jer će oporavak trajati znatno kraće nego u slučaju ozljede prednjih križnih ligamenata, gdje bi mladi Bilić bio primoran propustiti cijelu sezonu. Ovako, već bi početkom 2025. trebao na parket.

"Toni je otpušten iz bolnice i započeo s rehabilitacijom. Povratak u puni trenažni proces se očekuje za četiri mjeseca. Ovim putem svi u KK Cedevita Junior žele Toniju što brži oporavak i povratak na teren. Drži se majstore!", stoji u klupskoj objavi. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK Cedevita JuniorToni Bilićhrvatska košarka

Ostale Vijesti