Yegor Aleyev/NEWSCOM
Yegor Aleyev/NEWSCOM

Triple double večer Marija Hezonje: Uniks stigao do pobjede u VTB ligi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.03.22. | 19:51

Hezonja je bio rastrčan i konkretan te poprilično precizan - iz igre je šutirao 10/14 ili 71 posto, od čega je trice gađao 2/3

Nakon stabilizacije kluba, Uniks Kazanj naših Velimira Perasovića i Marija Hezonje stigao je do pobjede u VTB ligi i to protiv slabašnog Tsmokija iz Minska rezultatom 98:56. Posebno je inspiriran bio 27-godišnji Hezonja, hrvatski je košarkaš terorizirao momčad Tsmokija protiv koje je zabilježio triple double učinak od 25 poena, 12 skokova i 12 asista za 31 minutu koliko ga je Perasović držao na parketu. Hezonja je bio rastrčan i konkretan te poprilično precizan. Iz igre je šutirao 10/14 ili 71 posto, od čega je trice gađao 2/3.

Inače, Uniks je proteklog tjedna krenuo s treninzima, nakon što su u Euroligi odlučili kako klub iz Kazanja više ne smije nastupati u najjačem europskom košarkaškom natjecanju. Nakon toga je krenuo egzodus stranih igrača, klub su tako napustili John Brown, Jarrell Branley i John Holland, dok su osim Persaovića i Hezonje ostali još i O. J. Mayo i Tonye Jekiri.

"Trenutačno se trenažni proces odvija normalno. Momčad nastavlja s pripremama za prvenstvene utakmice pod vodstvom trenera Velimira Perasovića. Uz ruske košarkaše, u klubu ostaju Hezonja, Mayo i Jekiri. Ostali su stranci napustili klub. Plan je da ih zamijenimo s igračima iz našeg pogona", objavio je Uniks na svojim stranicama uoči utakmice sa Tsmokijem.



Tagovi

VTB ligaUnics KazanMario HezonjaVelimir Perasović

Ostale Vijesti