Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Trinchieri rukom izgurao Hrvata s parketa: Marš u svlačionicu! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.12.20. | 10:39

Bivši trener košarkaša Partizana i nesuđeni hrvatski košarkaški izbornik poludio je na svog igrača.

Aktualni trener košarkaša Bayerna Andrea Trinchhieri nedavno je bio trener Partizana pa dobro zna kako se treba ponašati s igračima s ovih prostora, a tretman od talijanskog stručnjaka dobio je i hrvatski košarkaš na radu u Munchenu Matej Rudan.

Naime, 19-godišnjak je na parketu proveo tek minutu, a potom dobio bukvicu od svog šefa i poguranac s rukom na izlasku s terena. Bayern je imao ugodnu prednost u okršaju s Broseom pa je odlučio dati koju minutu na parketu našem talentiranom košarkašu, međutim ubrzo se počeo derati na njega, a zatim potpuno poludio i istjerao ga iz igre, a zatim i iz dvorane te potjerao u svlačionicu.

„Marš, hajde gubi se u svlačionicu,“ zaderao se i rukom ga pogurao izvan igre.

„Sljedeći put ću ga potjerati na autocestu,“ poentirao je poslije utakmice Talijan pa nastavio:

„Naši mladi igrači naporno rade i bore se za svaku minutu na parketu, Matej to ne razumije, a nisam reagirao na njegov loš stav na terenu, ne bih bio dobar trener, ne bih mu pomogao, mladim igračima potrebno je usmjerenje. Trener sam četvrt stoljeća i još nisam vidio mladog igrača koji je postao dobar jer je bio u zoni ugode,“ dodao je.

Trinchieriju je majka Hrvatica pa dobro zna kako s našim ljudima pa je Rudanu očitao bukvicu na jeziku koji dobro razumije. Trinchieri je dvije sezone radio jako dobro u Partizanu, spominjalo ga se i kao mogućeg novog hrvatskog izbornika, a od ove sezone je u Bayernu.

VIDEO pogledajte OVDJE.




Tagovi

Andrea TrinchieriKK Bayern MunchenBrose Baskets

Ostale Vijesti