Trinchieri progovorio o važnom razlogu napuštanja Beograda

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.07.20. | 16:22

Neki navijači Partizana njegov su odnos prema klubu u konačnici ocijenili ''figom u džepu''.

Andrea Trinchieri novi je trener Bayern Münchena.

Rezultat je to neuspješnih pregovora talijanskog trenera i njegovog dosadašnjeg kluba Partizana u kojem Beograđani, uslijed rezanih proračunskih sredstava, nisu bili u mogućnosti nahraniti trenerove financijske apetite.

Bayern je ponudio toliko i još nešto više, te se Trinchieri preselio u München na klupu sad već stabilnog euroligaša. Za klupsku televiziju Bayerna trener je rekao neke zanimljive stvari, a progovori0 je i o okolnostima koje su kumovale njegovu odlasku iz Partizana:

“Sezona je krenula odlično. Osvojili smo ABA Superkup, Kup Radivoja Koraća, bili smo prvi u ABA ligi i grupi Superkupa. No onda je odjednom došla ta pandemija i sve je najednom izbrisano u dva tjedna. Postao sam depresivan i tužan”, izjavio je.

“Stupio sam u kontakt s Bayernom još za vrijeme stanke. Postepeno smo se dogovarali. Bayern je u vrhu kad je u pitanju nogomet, ja bih ga htio dovesti na to mjesto i u košarci. Općenito, u pitanju je jedan od najvećih sportskih brendova na svijetu i ovo je velik izazov. Ali ako nemaš izazova, bolje da ostaneš doma. Ne volim puno obećavati osim da ću dati sve od sebe na terenu.”, zaključio je.

(foto: Srđan Ilić/Pixsell)


Tagovi

Andrea TrinchieriPartizanBayern

Ostale Vijesti