Trener Efesa rekao kada očekuje nastavak igranja u Euroligi

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.03.20. | 21:22

Nadajmo se da je u pravu.

Kao i u ostalim sportovima, tako i u košarci lopta miruje. Neka su od europskih prvenstva već problasila pobjednike, poput Litve i Belgije, dok su Slovenci poništili sezonu i neće biti prvaka.

Što se Eurolige tiče, ona je na ledu do 10. travnja, no kakva je trenutno situacija u Europi, nikoga neće iznenaditi ako će taj datum povratka biti pomaknut. O svemu tome govorio je Ergin Ataman, trener trenutno najbolje momčadi Europe - turskog Anadolu Efesa

"Želimo razmišljati optimistično, ali ne djeluje realno da će se Euroliga nastaviti 10. travnja. Kao rezultat karantene i pravila u državama, očekujemo start u svibnju i da se sve završi uspješno do kraja lipnja, kao i u Ligi prvaka. U obje organizacije klubovi i sportaši borili su se vrijedno tijekom sezone. Želimo naravno nagradu za svoj trud", rekao je Ataman.

Zadovoljan je Ataman što je turski prvenstvo odgođeno i sam je tražio da tako bude.

"Mislim da je odluka da se utakmice odgode bila neizbježna. Veoma dobra odluka. Moji igrači psihološki nisu bili spremni na igru. Čak je bilo i protiv fair-plaja. Mjere su uvedene na vrijeme, svi smo sada u problemu", rekao je Ataman.

(foto: Reuters)


Tagovi

Anadolu EfesEuroligaErgin Ataman

Ostale Vijesti