Trener Crvene zvezde izgubio strpljenje na time-outu: Igrajte što hoćete! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.10.19. | 10:15

Prvi favorit regionalne lige uspavano je krenuo u sezonu.

Crvena zvezda, aktualni prvak ABA lige, i ove je sezone označena kao njen prvi favorit. Međutim, stvari se ne odvijaju baš prema predviđanjima domaćih košarkaških prognozera, kao ni ljubitelja crveno-bijelog kluba.

Trenutno su na omjeru 1-2, a nakon što ih je u drugom kolu, i to u njihovom Pioniru, šokirala Budućnost, jučer su pali u Novom Mestu od Krke 77:79.

Na minutu i 50 sekundi do kraja srpski košarkaš u redovima Krke Marko Jošilo zabio je tricu iz kuta za vodstvo domaćina 76:73, a na minuti predaha koju je pozvao trener Zvezde Milan Tomić u jednom je trenutku, obraćajući se američkim igračima, hladnokrvno rekao:

„Play whatever you want!“, odnosno „Igrajte štogod hoćete!“.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sr" dir="ltr">На шта ово личи? <br><br>Након примљене тројке и резултата 76:73 за Крку на 1:50 до краја, Томић тражи тајмаут, где каже играчима &quot;Играјте шта хоћете&quot;... <a href="https://twitter.com/hashtag/kkcz?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#kkcz</a> <a href="https://t.co/XqSG9IgADA">pic.twitter.com/XqSG9IgADA</a></p>&mdash; Nasa CZV (@nasa_czv) <a href="https://twitter.com/nasa_czv/status/1186002762980642816?ref_src=twsrc%5Etfw">October 20, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Je li možda Tomić ''ispod stola'' već dogovorio angažman u Olympiakos, kako se šuškalo zadnjih dana, pa, blago rečeno, daje veću slobodu svojim igračima koje će još kratko vrijeme voditi, nije poznato.

Ali kako se kaže ''gdje ima dima ima  vatre'', pogotovo jer je poznato da je uvjerljivo najveći dio svoje igračke karijere Zvezdin trener proveo upravo u grčkom velikanu, te se može komotno reći da je jedna od klupskih legendi, a ima i grčko državljanstvo.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Milan TomićKK Crvena zvezdaABA ligaKrka Novo Mesto

Ostale Vijesti