Totalni raspad: Nakon Harrisa i Jagodića-Kuridže, još jedan važan igrač napustio Primorsku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.12.19. | 09:37

Novi košarkaški transfer.

Slovenska Primorska Koper suočava se s golemim financijskim problemima i momčad koja ima drugi omjer lige na pragu je raspada. Amerikanac Harris - prvi strijelac kluba - već je otišao i njegova nova sredina trebao bi biti Mornar, dok je drugi po redu otišao Marko Jagodić Kuridža. On će uskoro biti predstavljen kao novi igrač Crvene zvezde. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKosNovosti%2Fposts%2F1823194104478962&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Treći igrač koji je napustio klub je povremenio hrvatski repreentativac Marjan Čakarun koji je potpisao za mađarski Szolnoki, a klub je to objavio na svojim službenim stranicama.

204-centimetra visoki košarkaš karijeru je počeo u Zadru, potom je igrao u Jazinama, Puntamici, Jollyju i Kvarneru 2010. Nakon toga igrao je za Helios i Manresu, dok je u zadnje dvije i pol sezone igrao za Primorsku.

Čakarun je ove sezone odigrao osam utakmica u ABA ligi, prosječno je na parketu provodio 16.6 minuta te zabijao 6.9 poena i hvatao 2.5 skokova, ali u zadnje tri utakmice se nije pojavio na terenu, što je bio svojevrsni znak da napušta klub. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

ABA ligaMarjan Čakarun

Ostale Vijesti