Kyle Terada-USA TODAY Sports
Kyle Terada-USA TODAY Sports

Tim Jalen pobjednik Rising Stars Challengea na All-Star vikendu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.02.24. | 08:39

Pobjednički koš za Tim Jalen, kojeg je birao Jalen Rose, zabio je igrač Oklahoma City Thundera Jalen Williams

Tim Jalen pobijedio je Tim Detlef sa 26-13 u petak u finalu Rising Stars Challenge, mini turnira na kojem sudjeluju najbolji mladi igrači NBA lige i najveće zvijezde razvojne G-League na All-Star vikendu u Indianapolisu. 

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pobjednički koš za Tim Jalen, kojeg je birao Jalen Rose, zabio je igrač Oklahoma City Thundera Jalen Williams. 

Bek Indiana Pacersa Bennedict Mathurin proglašen je MVP-jem nakon što je postigao 22 koša u dvije utakmice, uključujući 18 u pobjedi Tim Jalena 40-35 protiv Tima Tamike, koji je birala WNBA legenda Tamika Catchings, u polufinalu.

U finalu je centar Dallas Mavericksa Derek Lively II bio najbolji strijelac Tima Jalen sa šest poena, dok su Williams i Jordan Hawkins (New Orleans Pelicans) svaki ubacili po pet poena. Napadač Pacersa Oscar Tshiebwe postigao je osam poena za Tim Detlef,momčad G-League koju je vodio Detlef Schrempf, u finalu.

Tim Detlef svladao je u drugom polufinalu sa 41-36 Tim Pau, pod vodstvom Paua Gasola koji je smatran favoritom ovog natjecanja i za koji je igrao zvijezda San Antonio Spursa Victor Wembanyama.

Bek G lige Mac McClung, prvak natjecanja u zakucavanju (NBA Slam Dunk) prošle godine, zabio je 12 poena za pobjedničku momčad. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

NBARising Stars

Ostale Vijesti