Teško bez Pullena - Cedevita u završnici utakmice preokrenula -12 (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.12.15. | 20:57

Cedevita je došla do šeste uzastopne pobjede i drugom mjesta u regionalnoj ligi.

Mučila se momčad Veljka Mršića u Skopju. MZT je 27 minuta bio bolja momčad, a imali su domaćini u tom trenutku 12 koševa prednosti. Tada je Veljko Mršić zaigrao bez klasičnog playmakera, a u obrani je postavio zonu.

Napadom je dirigirao Babić, razigrao se Bilan, a u obrani je prednjačio White. Prednost domaćina se lagano topila, a u 32. minuti Cedevita je i povela, prvi put nakon 3. minute utakmice.

MZT-u se onda dogodilo slično kao i Cedeviti protiv Efesa. Gubitak prednosti unio je nervozu u njihovim redovima, a zagrebačka momčad je sve redovno kažnjavala i na kraju došla do pobjede rezultatom 70:65.

Cedevita je večeras igrala bez Pullena i Wrighta. Playmaker i ponajbolji igrač momčadi je otišao u SAD iz obiteljskih razloga, a Wright je ozlijeđen.

Iako je u prve tri četvrtine postigao tek 2 poena, Bilan je na kraju bio najefikasniji igrač Cedevite s 14 koševa te 10 skokova. Babić je dodao 13 koševa i 5 skokova, a White je utakmicu završio s 10 koševa, 5 asistencija, 4 skoka i 2 ukradene lopte. U listu strijelaca upisali su se i Pilepić (9k), Gordić (7k, 2s), Žorić (7k, 2s), Arapović (6k, 5s), a solidne minute je odigrao i mladi Džanan Musa koji je za 10 minuta dao 4 koša, imao 3 skoka i 1 asistenciju.

Kod MZT-a najefikasniji Drenovac s 18 koševa. Luković je ubacio 13, a Mijatović 12.

ABA liga, 13. kolo:

MZT Skopje – Cedevita 65:70

(Foto: Pixsell)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

MZT

Ostale Vijesti