Team World razbio Amere 31 razlike, Šarić sjajan, Bogdanović MVP (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.02.18. | 08:43

Kiša trica na Rising Starsu.

Ipak, show je ukrao Srbin Bogdan Bogdanović koji je s klupe zabio 26 poena u samo 21 minuti uz sedam pogođenih trica i šest asistencija te time zaradio titulu MVP-a Rising Starsa. Samo Embiid i Ntilikina nisu zabili preko 10 poena u Team Worldu za koji je najbolji strijelac bio također igrač Kingsa, Buddy Hield s 29 poena.

Dario Šarić je na terenu proveo 21 minutu i za to vrijeme zabio 18 poena, uhvatio tri skoka i podijelio pet asistencija, šutirao je sjajnih 7 od 11 uz četiri pogođene trice. Od strane Teama World ispaljeno je čak 56 trica uz 41 posto realizacije, potezali su svi osim Simmonsa koji je pak završio utakmicu s 5/5.

Za Amerikance je dominirao Jaylen Brown koji je zabio 35 poena i uhvatio 10 skokova, a pridružio mu se i Kyle Kuzma s 20 poena. Amerikanci su imali samo četiri dvoznamenkasta igrača i već su na poluvremenu zaostajali 19 poena, a do kraja je to podignuto na još veću prednost. Team World ni jednu četvrtinu nije zabio manje od 37 poena, dok su Ameri na kraju ostali za ovakvu utakmicu na skromnih 124 poena.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Dario ŠarićBogdan BogdanovićRising Stars

Ostale Vijesti