USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

Superman leti prema Europi?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 19:24

Njegovi agenti nude ga klubovima koji igraju Euroligu i Eurokup.

Dwight Howard jedan je od najboljih centara 21. stoljeća. Zapravo, jedan od najboljih ‘old school’ centara 21. stoljeća, jer košarkaška igra se prilično promijenila unazad 10 godina. No, ono što je onomad Howard radio u dresu Magica nije se zaboravilo te ga se opravdano smatra jednim od boljih igrača u povijesti franšize. A nije baš da u Orlandu nisu igrali dobri igrači…

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Danas Howard danas ima 37 godina, a 2022. godine je, nakon 18 godina u NBA ligi, svoje talente odnio u Tajvan. Tamo se više igra košarke nego što ju zaista igra, a to najbolje dokazuje i podatak da je u debiju za Taoyuan Leopardse skupio 38 poena, 25 skokova i 9 asistencija. Američki mediji izgubili su interes za njegovim košarkašim izvedbama nakon te utakmice pa tako medijske stupce posljednje vrijeme uglavnom puni zbog svojih kontroverznih izjava. Svako malo izjavi nešto što graniči s ludošću, a iako su mnogi vjerovali kako se Superman u Aziju otišao umiroviti, izgleda kako mu ipak nedostaje ‘prava košarka’.

U NBA ligi za Howarda više nema mjesta, ali zato njegovi agenti sada aktivno rade na tome da Superman osjeti čari europske košarke. Naime, BasketNews piše da ProBasket Consulting i Brightside Sports agencije nude njegove usluge nekolicini klubova koji igraju u Euroligi i Eurokupu, ali zasad nije poznato je li neki od klubova ‘zagrizao’.

Ako se dogodi da nijedan od klubova iz Europe ne bude zainteresiran za angažmanom Howarda, onda bi se Superman mogao odlučiti na ‘transfer’ u Australiju. Izgleda kako je tajvanska avantura za njega završena.

Iako ima veliku želju da se vrati u ligu čiji je član bio 18 godina, dionice mu trenutno ne stoje najbolje. Spreman je napraviti i taj ‘međukorak’, ali nije baš da klubovi luduju za igračem koji će uskoro napuniti 38 i kojem šut nikad nije bio zaštitni znak. Onakva košarka u kojoj je on dominirao je davna prošlost, ali Superman to jednostavno ne želi (ili ne može) prihvatiti…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dwight HowardOrlando MagicNBA

Ostale Vijesti