Lato Klodian//EUROKINISSI/PIXSELL
Lato Klodian//EUROKINISSI/PIXSELL

Stvara se opaka momčad u Kneževini, potpisao tandem koji je nedavno uništio Hrvatsku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.07.24. | 14:00

Nedavno su protiv naše reprezentacije odigrali maestralnu utakmicu i zatvorili nam vrata Pariza

Košarkaška sekcija Monaca dovela je dva golema pojačanja zanovu sezonu. Jedna od najbogatijih momčadi Europe i treća momčad Eurolige iz pretprošle sezone, protekle je sezone zapela u četvrtfinalu doigravanja, stoga su odlučili otvoriti čekovnu knjižicu i dovesti dva prava kapitalca.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Novi igrači Monaca su grčki reprezentativci Nick Calathes i Giorgios Papagiannis!

Prvi je u klub stigao Calathes, jedan od najboljih playmakera Europe. On je prošle dvije godine igrao za Fenerbahce, dok je prije toga nosio dres Barcelone, Panathinaikosa, Memphisa i Lokomotiv Kubana. Četiri puta sezonu je završavao kao najbolji asistent Eurolige, tako da je to najbolji pokazatelj o kakvom se razigravaču radi.

Nakon njega, klub iz Kneževine objavio je dolazak Georgiosa Papagiannisa, također iz Fenerbahcea. Stasiti centar napušta Istanbul nakon samo jedne sezone, dok je prije toga igrao za Panathinaikos, Portland, Sacramento i Peristeri.

Inače, ovaj tandem dobro je poznat ljubiteljima košarke u Hrvatskoj. U nedavnom finalu olimpijskih kvalifikacija, Grčka je očekivano pobijedila Hrvatsku 80-69. No, pored Giannisa Antetokounmpoa, koji je zabio 23 poena, X faktori u pobjedi Grčke bili su upravo Calathes s 14 poena i 11 asistencija, odnosno Papagiannis, autor 19 poena, ali i veliko iznenađenje s pet postignutih trica. Time je ovaj tandem bio prevaga na dvoboju kojim je Grčka onemogućila Hrvatskoj ukrcaj na avion za Pariz. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EuroligaKK MonacoNick CalathesGeorgios Papagiannis

Ostale Vijesti