Amir Hamzagic/ATAImages
Amir Hamzagic/ATAImages

Stigle kazne za tučnjavu u Madridu, Partizanu suspendirana dva najbolja igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 18:59

Težak posao imat će Beograđani u trećoj utakmici.

Jučerašnji sportski svijet šokirale su snimke velike tučnjave u završnici drugog četvrtfinalnog dvoboja između Real Madrida i Partizana. Gosti su imali uvjerljivo vodstvo od 95-80, kada je Sergio Llull ničim izazvan teško faulirao Kevina Puntera. Amerikanac je uzvratio reakcijom i to je tenzije dovelo do vrhunca.

Svi igrači uključili su se u naguravanje ili barem smirivanje situacije, a neki su ipak odlučili isprobati svoje borilačke vještine. Tako je Guerschon Yabusele divljačkim judo zahvatom složio Dantea Exuma na pod i teško ga ozlijedio. Matthias Lessort je s leđa udario Džanana Musu, a divljanjem se "istaknuo" i Argentinac Gabriel Deck.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Euroliga je objavila kazne za skandalozne scene iz Wizink Centra. Yabusele je dobio pet utakmica suspenzije, iako je dojam da je ta kazna trebala biti i oštrija. Gabriel Deck kažnjen je s jednom utakmicom neigranja, dok je Partizan pretrpio značajan udarac. Kevin Punter sljedeće dvije utakmice nema pravo nastupa, dok će Lessort propustiti samo prvu (a možda i jedinu) utakmicu u Beogradu. Uz to, Dante Exum će zbog ozljede također vjerojatno biti odsutan, tako da će Beograđani imati težak zadatak da bez tri najbolja pojedinca izbore pobjedu. Sergio Llull, koji je svojim nesportskim prekršajem sve i zakuhao, prošao je bez suspenzije.

Ove kazne značajnije će utjecati na srpski sastav, s obzirom na to da Real Madrid ima daleko dužu klupu. Osim suspenzija pojedinih igrača, obje momčadi kažnjene su i financijski s po 50 tisuća eura.

Utakmica broj tri na rasporedu je u utorak, 2. svibnja, a 20 tisuća ulaznica navijači Partizana razgrabili su u vrlo kratkom roku. (im)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

EuroligaKK PartizanReal Madrid košarkaKevin PunterMathias LessortGabriel Deck

Ostale Vijesti