Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Španjolska Marca tvrdi jedno, Hezonja drugo: "Znam za interes klubova, ali ne pregovaram s nikim"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.05.22. | 14:31

Dubrovčanin je fokusiran na finiš sezone s Uniksom

Nakon što je jučer puknula informacija da bi Mario Hezonja mogao iduće sezone preko glave navlačiti dres madridskog Reala, uskoro je igrač demantirao tu informaciju. Marca je istaknula kako su predstavnici Reala kontaktirali igrača, ali Dubrovčanin je istaknuo kako je isključivo posvećen igrama u Uniksu.

„Ja osobno ne pregovaram s nikim. Čuo sam slične glasine kada smo izbačeni iz Eurolige, a povezivalo me se s više klubova, uključujući i momčadi koje su nastupale na Final Fouru i da su navodno neke od tih momčadi htjele da potpišem za njih do kraja sezone ili iduće sezone. Moji zastupnici nikada nisu pričali sa mnom o ponudama jer su znali da želim ostati s ovom momčadi, trenerima i klubom. Uniks mi je dao jako puno. Ove sezone sam imao uloga vođe. I zbog toga, kao lider, nemam moralno pravo samo nestati i pokupiti se iz kluba“, rekao je Hezonja. No, ipak je natuknuo da se iza kulisa kuha nešto te da njegovi agenti rade na novom poslu.

„Vidjet ćemo što će se događati na ljeto, ali u ovom trenutku ne pregovaram s nikim i sasvim sam fokusiran na seriju protiv Lokomotiv Kubana“.

Kako sam kaže, ljeto će donijeti odgovore. Teško je za vjerovati da će se Mario zadržati kod Velimira Perasovića u Uniksu, izglednija varijanta je da preseli u redove nekog bogatijeg euroligaša, a tek treba vidjeti hoće li to biti sastav s Pirineja ili neka druga destinacija. U svakom slučaju, ovog ljeta na stolu MVP-ja VTB lige ponuda neće nedostajati.


Tagovi

VTB ligaUnics KazanMario HezonjaReal Madrid košarka

Ostale Vijesti