Šok za Cedevitu: Teža ozljeda stožernog igrača, dovodi se novi stranac u zamjenu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.10.18. | 09:48

Neugodne vijesti za hrvatskog prvaka.

Poraz od Mega Bemaksa višestruko je koštao momčad Cedevite. Osim neplaniranog gubitka bodova, ozlijedio se i Filip Krušlin. Hrvatski reprezentativac dobio je udarac u koljeno, a pregledi su pokazali kako se ne radi o banalnoj ozljedi. 

Radi se o hiperekstenziji, odnosno ozljedi kosti koja će ovog šutera odvojit s parketa između šest i osam tjedana. Već za vikend se počelo baratati s ovim vrojkama, a sada su, nažalost, one i službeno potvrđene. 

> ODIGRAJ GDYNIA - CEDEVITA

Osim za Cedevitu, ovo je udarac i za hrvatsku reprezentaciju koja će u studenom hvatati zadnji vlak za plasman na Svjetsko prvenstvo. Očekuju nas dvoboji protiv Mađarske i Litve, ali morat ćemo ih odraditi bez standardnog reprezentativca. 

"Udarac je bio jak, mislio sam da ću moći nastaviti, ali kada se koljeno ohladilo, koljeno je nateklo i počelo me boljeti. Srećom ne moram na operaciju, pa je sve još i dobro ispalo, kako je moglo biti. Udarac je bio samo milimetar od meniskusa." rekao je Krušlin za Sportske novosti. 

Ovo znači i da će Cedevita krenuti u potragu za novim igračem koji će zamijeniti ozlijeđenog beka. Sportski direktor Matej Mamić potvrdio je da ne žele seliti igrače iz druge momčadi u prvu te na tržištu već traže novo pojačanje. Kako sada stvari stoje, to će gotovo sigurno biti novi stranac jer kvalitetnih hrvatskih rješenja, a da su slobodni igrači, na toj poziciji nema. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Filip Krušlin

Ostale Vijesti