Screenshot
Screenshot

Šok u NBA ligi: Najpoznatiji svjetski insajder za transfere odlučio reći 'zbogom' nakon 37 godina!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.24. | 18:05

Shams ostaje sam…

Ono što je Fabrizio Romano u nogometnom svijetu, to je Adrian Wojnarowski u košarkaškom. Čak i malo više. Možda čak i puno više. Kad popularni Woj nešto objavi na svojem X profilu, mnogi na to gledaju kao službenu potvrdu. Zašto? Zato što ne griješi gotovo pa nikada. Romano, s druge stane, kao nogometni insajder, ponekad zna pogriješiti. Štoviše, pamte se njegovi 'kiksevi' kad je riječ o Lionelu Messiju, najvećem nogometašu svijeta, te njegovim budućim angažmanima. Romano, usprkos svim silnim ekskluzivama i točnim vijestima, je u slučaju Messija potpuno pogriješio u nekoliko navrata, što si Woju, primjerice, nikada nije dogodilo.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I neće.

Naime, Adrian Wojnarowski na svojem je X profilu najavio kako odlazi iz novinarstva. Što znači da 'per sources' ili 'sources tell ESPN' odlazi u dobra sjećanja. Nijedan novinar nije imao toliku 'težinu' kao Woj. Jer, kad on kaže da se nešto dogodilo, onda se to nešto i dogodilo. A k tome je gotovo pa uvijek u svim informacijama bio prvi. Istina, ponekad bi mu Shams Charania s The Athletica, koji sada ostaje praktički sam u tom svijetu NBA insajeda, 'ukrao' neku ekskluzivu, ali samo par minuta nakon Shamsa potvrdu bi dobio i Woj. A kad Woj ima potvrdu, onda je posao gotov. I vijest točna.

„Odrastao sam kao sin radnika u tvornici dvije milje od ESPN-ovog kampusa i uvijek sam sanjao samo da postanem sportski novinar. Prije 37 godina Hartford Courant je objavio moj prvi tekst i od tada se nisam prestao uzbuđivati oko toga. Novinarstvo mi je promijenilo život, ali sam se odlučio povući iz ESPN-a i novinarstva“, napisao je Wojnarowski na svojem X profilu.

Woj, doduše, ne odlazi u mirovinu – mirovinu. Novinarsku da, ali to ne znači da će ga se moći vidjeti na plažama s koktelom u ruci. Legendarni sportski novinar sada će raditi kao generalni menadžer košarkaškog programa St.Bonaventure gdje je i studirao.

„Nakon svih ovih godina izvještavanja o svačijim klubovima, odlazim u svoj“, zaključio je Woj. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Adrian WojnarowskiShams CharaniaESPNNBANBA tradeovi

Ostale Vijesti