firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

Službeno: Mario Hezonja riješio klupsko pitanje za sljedeću sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 31.07.21. | 12:52

Dolazi u klub kojeg s klube vodi hrvatski stručnjak

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja karijeru nastavlja u ruskom Unicsu iz Kaznja, s kojim je potpisao jednogodišnju suradnju s opcijom produženja na još jednu, objavio je klub na službenim stranicama.

Hezonja se u veljači ove godine vratio u Europu te je prošlu polusezonu odradio u redovima Panathinaikosa te tako ostvario svoj san igranja za grčkog velikana.

Kad je došao u Atenu, dočekan je na kao nitko prije. Usprkos pandemiji, nevjerojatnim restrikcijama, Grci, barem kad je riječ o sportu, za sve to ne mare. Pokazali su to i na primjeru hrvatskog košarkaša, a snimke njegovog dočeka otišle su sve do NBA lige.

Navijači Panathinaikosa, Gate 13, ponadali su se kako će Hezonju i slijedeće sezone gledati u svojoj dvorani, no to se ipak neće dogoditi jer je hrvatski reprezentativac odbio ponudu kluba od dva milijuna eura za dvije sezone te j odlučio karijeru nastaviti u UNICS-u iz Kazanja.

Na klupi ambicioznog ruskog kluba od ove sezone sjedi hrvatski trener Velimir Perasović, koji će s Hezonjom pokušati napraviti iskorak kako u VTB ligi tako i u Euroligi.



Tagovi

Mario HezonjaVelimir PerasovićUnics KazanEuroliga

Ostale Vijesti