Službeno je - Cedevita otpustila dva igrača i odmah dovela zamjene

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.11.18. | 15:53

Sportski direktor Veljko Mršić počeo je s promjene u momčadi.

Ono što se danima najavljivalo, danas je dobilo i službenu potvrdu – Cedevita je otpustila dva igrača i zamijenila ih novima. Iz kluba su otišli Španjolac Pablo Aguilar i Amerikanac Josh Magette, a na njihova mjesta su došli Marko Banić i Jakov Mustapić.

> ODIGRAJ CEDEVITA – IGOKEA

„Aguilaru i Magetteu, s kojima smo raskinuli ugovore, zahvaljujemo na dosadašnjem trudu i angažmanu u Cedeviti, te im želimo puno uspjeha u nastavku karijere. Aguliar će vrlo brzo zaigrati u novom klubu a niti Magette, vjerujem, neće dugo čekati novi angažman“, aktualne promjene je komentirao Veljko Mršić, sportski direktor kluba.

„Na njihove pozicije dovodimo dva hrvatska igrača, Jakova Mustapića i Marka Banića. Sretni smo da dvojac postaje dio naše momčadi, vjerujem da ćemo zajedno napraviti daljnji iskorak i da će se brzo uklopiti. Mustapić je u sportskoj formi, to dokazuju nastupi za VROS Osijek gdje je bio do sada, bolje rečeno vraća nam se s obzirom da je prošao našu školu košarke. Marko Banić pokrivat će unutarnje pozicije a svojim iskustvom i bogatom karijerom u inozemstvu zasigurno će imati što za pokazati, i na parketu i karakterno u svlačionici uz momčad i klub općenito. Želim im toplu dobrodošlicu.“

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko BanićJakov MustapićJosh MagettePablo Aguilar

Ostale Vijesti