Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Službeno: Dino Repeša novi je trener Cibone

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.12.23. | 17:21

Novo lice na klupi Vukova

Nakon što je stigao u klub odmah nakon odlaske bivšeg trenera Jakše Vulića, Dino Repeša je sada i službeno postao novim strategom Vukova. Dino je tu već neko vrijeme, sjedio je na klupi pored Bariše Krasića, a sada će 31-godišnjak i službeno preuzeti kormilo Cibone. Dino je, inače, sin sportskog direktora HKS-a Jasmina Repeše.

„Od malih nogu prisustvovao sam brojnim treninzima i utakmicama u doba Eurolige. Uvijek sam bio navijač Vukova s Tuškanca te dolazim s velikom željom i voljom koju želim prenijeti na momčad. Za mene je ovo izazov te nakon šest godina kao glavni trener i pet kao pomoćnik smatram se spremnim da svi skupa dođemo do zacrtanih ciljeva“, rekao je Repeša pri potpisu ugovora.

Dino je već s 26 godina krenuo u samostalne trenerske vode, trenirao je mlađe kategorije reprezentacije BiH, Hrvatske i Češke, radio je i kao pomoćnik tadašnjem izborniku Hrvatske Damiru Mulaomeroviću za vrijeme Eurobasketa, pomagao je i Danijelu Jusupu dok je ovaj bio trener KK Zagreba, a bio je pomoćnik ocu i Veljku Mršiću dok su vodili Cedevitu.

No, samostalnu karijeru je najviše gradio u češkoj košarkaškoj ligi.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dino RepešaCibona

Ostale Vijesti