Skandal u Clevelandu! Uvrijeđeni igrač odbio ući u igru na utakmici protiv Toronta

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.05.18. | 08:40

Je li ovo moguće?

Rodney Hood nema budućnosti u Clevelandu. To je jasno nakon što je ovaj 25-godišnji košarkaš odbio ući u igru u posljednjoj četvrtini utakmice četvrte utakmice protiv Toronta. Naime, nakon što su Cavaliersi došli do prednosti od 30 poena razlike, trener Tyronn Lue je 7:38 prije kraja utakmice u igru pokušao uvesti Hooda koji do tada nije igrao ni munute. No, nekadašnji igrač Utah Jazza je odbio ulazak u igru.

> Cavsi ga doveli kao pojačanje usred sezone, a noćas nije dobio ni minute u velikoj pobjedi

Američki mediji javljaju kako su veterani Clevelanda pokušali nagovoriti Hooda da uđe u igru, ali je on to odbio te je u tom trenutku umjesto LeBrona Jamesa ušao Jose Calderon.

Hood je u Cleveland došao u veljači, a od njega se očekivalo da osvježi napad Clevelanda, ali se to nije dogodilo. On nije donio puno u svojoj novoj momčadi, a posebno je bio loš u seriji protiv Toronta. U prve tri utakmice ukupno je odigrao 39 minuta uz 2 postignuta poena pa je ispao iz regularne utakmice te mu je Lue namijenio 'trash time'. No, Hood to nije prihvatio.

Ubrzo nakon što su američki mediji objavili informaciju o odbijanju Hooda za ulazak u igru, stiglo je i priopćenje Clevelanda u kojem ističu kako neće kazniti igrača, a sam Hood se ispričao suigračima na svojem potezu. No, sigurni smo da su mu dani u Clevelandu nakon ovoga odbrojeni.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Rodney Hood

Ostale Vijesti