Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Shannon Shorter riješio klupsko pitanje za sljedeću sezonu!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.07.24. | 09:21

I dalje će nositi žuti dres s brojem dva.

Iako su prošle sezone imali sve u svojim rukama te ih je jedna pobjeda dijelila od osvajanja naslova prvaka Hrvatske, košarkaši Splita na kraju su sve ispustili iz svojih ruku te su praktički Zadru 'poklonili' dvije vezane pobjede i novi naslov. U finalnoj seriji protiv Zadra daleko najbolji igrač Žutih bio je Amerikanac Shannon Shorter koji je u tri od pet utakmica bio i prvi košgeter svoje momčadi, a iako se špekuliralo da bi on mogao spakirati kofere i napustiti klub, iskusni playmaker odlučio je ostati u klubu još jednu godinu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Shorter je sa Žutima potpisao do kraja sljedeće sezone, što je sigurno razveselilo sve navijače koji vjeruju da Žuti sljedeće sezone imaju puno veće šanse za naslovom sada kad je Luka Božić iz Zadra otišao u Valenciju. Naravno, momčad ne čini samo jedan igrač, ali osim ostanka Shortera, Split se pojačao i dolascima Borne Kapuste i Antonija Jordana o čijim kvalitetama nije potrebno duljiti.

Inače, pripreme Žutih za novu sezonu startaju 12. kolovoza, a sportski direktor Teo Čižmić istaknuo je kako će 'biti još dolazaka, ali da u klubu nastavljaju raditi u tišini i bez velikih najava kao i do sada'. U svakom slučaju, ostanak Shortera je svakako veliko pojačanje i pokazatelj da klub hrabro i odlučno korača u pravom smjeru…

"Hvala Bogu na još jednoj prilici. Sve glasine koje ste čuli bile su vrlo istinite, zahvalan sam što sam tražen, ali u Splitu sam kao kod kuće. Veselim se povratku na Gripe, čeka nas duga i važna sezona u kojoj ćemo dati sve od sebe. Posebno želim zahvaliti Dejanu i Teu što su vjerovali u mene i to se vidi u njihovoj želji da se dogovorimo da još jednu sezonu budem u žutom dresu", rekao je Shorter nakon dogovora sa Žutima.(G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Shannon ShorterKK Split

Ostale Vijesti