Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Sesar: “Pripremit ćemo se za Dončića”; Hezonja: “Vjerujem u ovu reprezentaciju, zato sam tu”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 09:32

Hrvatska je u Opatiji upisala sigurne pobjede protiv Poljske i Brazila

Nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom 91-81 u posljednjoj utakmici pripremnog turnira u Opatiji, koja je ujedno bila i posljednja provjera uoči Olimpijskog kvalifikacijskog turniru u Grčkoj (2. – 7. srpnja), izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Josip Sesar naglasak je stavio na zajedništvo unutar momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Više sam opteretio prvu petorku obzirom da nam je ovo zadnja testna utakmica u kojoj smo svakako željeli pobijediti. Smatram da smo ipak pružili timsku igru i da je i klupa dala svoj obol u igri, ali i bodrenjem suigrača na parketu. Danas smo u drugom poluvremenu ponovno pokazali da to dobro izgleda i da svi dišu kao jedan i jedan za drugoga. Što se tiče Grčke, imamo još dva-tri treninga do puta, napravit ćemo još analizu Slovenije koja sutra igra protiv Litve.“

Slovenci su potvrdili dolazak svojeg najboljeg igrača Luke Dončića.

„Da, ako nije najbolji, jedan je od top tri na svijetu, no mislim da i mi imamo svoje adute i timsku igru i nadam se da ćemo se tamo na taj način i prezentirati. Dončić je vrhunski igrač, ali ima problema s ozljedama i dugačkom sezonom. To je igrač koji voli i želi igrati za reprezentaciju i odmah se stavio na raspolaganje. Moramo se pripremiti za njega i pokušati mu spustiti postotak uspješnosti šuta“, rekao je Sesar.

Prvo ime susreta bio je fantastični Mario Hezonja s 39 poena i šest skokova.

„Dobro izgledamo, jedino smo se malo tražili u prvom poluvremenu, iako je već dosta stvari posloženo. Prošle je godine postavljen odličan temelj, no od drugog mjeseca ove godine su nas počele očekivati najbolje ekipe u Europi i bit će sve teže i teže. No, ja vjerujem u ovu reprezentaciju, na kraju krajeva zato sam i tu. Posložili smo odličnu ekipu, odlični treneri, odlični igrači, samo da tako nastavimo dalje”, istaknuo je Hezonja. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

hrvatska košarkaHrvatska košarkaška reprezentacijaJosip SesarFilip Krušlin

Ostale Vijesti