Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Repeša: "Moramo biti bolji i ne smijemo se zadovoljavati porazom"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 20:16

Strateg Cibone je bio dosta samokritičan nakon ogleda

Dino Repeša je bio samokritičan nakon ogleda, istaknuvši kako ipak želi vidjeti veću razinu igre kod svojih košarkaša u nastavku sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dojam je da smo imali previše amplituda u igri. Obrana nam je drastično pala i kada ovakvoj momčadi dopustiš lake poene onda sve ulazi. Publiak nas je držala u igri do samog kraja, ali nestalo je energije i nismo se vratili u prednost. Oslanjali smo se na igru jedna na jedna, na tricu, a pričali smo o dubini, da ih skupimo pa da se onda dobije prilika za šut i promašili smo previše slobodnih bacanja”.

Nedostatak energije?

Svi su došli spremni na utakmicu, i to može biti samo izgovor. Moramo biti bolji, brži, agresivniji. Tražili smo više tranzicijske igre, ali nismo uspjeli toliko trčati. S ovakvom momčadi se ne može igrati pet na pet. Ne smijemo se zadovoljit porazom i rekao sam dečkima da sada na ovome moramo graditi sezonu – da nam ovo bude start, a ne vrhunac cijele sezone”.

Dino je zaradio pohvale Obradovića...

Zahvalio bi se Željku na komplimentima, to mi je samo dodatna motivacija. Ovo mi je prva u samostalnoj karijeri, ali igrao sam protiv njega u dok sam bio pomoćnik u Cedevite.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

CibonaKK PartizanABA ligaDino RepešaŽeljko Obradović

Ostale Vijesti