Repeša dobiva veliko pojačanje - nekadašnji prvi pick drafta dolazi u Milano?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.02.16. | 15:02

Hoće li se Andrea Bargnani vratiti u Italiju?

Talijanski košarkaš nikada nije opravdao prevelika očekivanja koja je na njega stavila činjenica da ga je Toronto 2006. izabrao kao prvi pick na draftu. Bargnani je dobar igrač, ali mu je taj prvi pick donio samo opterećenje. U Raptorsima se nije nametnuo kao zvijezda pa je prije 3 godina otišao u New York. Ni tamo nije bio pretjerano uspješan, a ovu je sezonu počeo kao igrač Brooklyna. No, Netsi su ga nedavno otpustili pa je Bargnani trenutno slobodan igrač.

I dok se čeka ime momčadi koja će mu odlučiti dati šansu da i ovu sezonu završi u najboljoj ligi na svijetu, već se sada spominju opcije za sljedeću sezonu. Jedna od njih je i povratak u Europu, točnije u momčad EA7 Olimpia Milano koja će biti jedina talijanska momčad u elitnoj Euroligi.

„Ja nisam zadužen za te stvari, ali ako je on iznimno važna osoba, zašto ga ne bismo doveli“, izjavio je vlasnik Olimpije Giorgio Armani i tako nagovijestio da bi Jasmin Repeša sljedeće godine mogao voditi Bargnanija koji sigurno ima još toga za ponuditi. S 30 godina bi mu možda bilo bolje da pokuša ostvariti zvjezdani status u domovini, nego se mrcvariti u NBA ligi gdje je izgubio svaki kredibilitet.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andrea Bargnaniarmani milano

Ostale Vijesti