Razgovor Skelina i Krušlina nakon Nizozemske objašnjava stanje u hrvatskoj košarci: Zašto smo usrani?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.11.17. | 09:44

Hrvatska je poražena od Nizozemske.

Nije dobro prošao debi nove hrvatske košarkaške reprezentacije pod izbornikom Ivicom Skelinom. Sinoć smo u Nizozemskoj izgubili rezultatom 68:61. Nismo izgledali dobro, a koliko su protagonisti bili zbunjeni cijelom utakmicom i svime što se događalo oko nje najbolje pokazuje situacija s početka tiskovne konferencije nakoin utakmice.

Naime, tada su izbornik Skelin i kapetan Filip Krušlin razmijenili nekoliko riješi ne znajući da su mikrofoni uključeni.

"Svi igramo pod stresom? Zašto? Zašto? Usrani smo, usrani! Zašto smo usrani? Jesam li ja tome kriv?", pitao je izbornik Skelin

"Ma nije... Jebiga, misliš si ovo je Nizozemska, svi očekuju da to moramo dobiti... Mislim da će drugačije biti protiv Italije", odgovara Krušlin.

"Zašto bi to morali dobiti u gostima? Upadnete sami u zamku, ne možete tako funkcionirati. Zašto bi morali ikoga dobiti, zašto nam nije fokus bio na igru", uzvratio je Skelin.

Nakon toga su shvatili da su mikrofoni uključeni i krenuli u službeni dio gdje su riječi bile drukčije. No, ovo je ono što najbolje očitava situaciju u našoj reprezentaciji.

Hrvatska utakmicu protiv Italije igra u nedjelju s početkom u 18 sati u Draženovom domu.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Filip KrušlinHrvatska košarkaška reprezentacijaIvica Skelin

Ostale Vijesti