Ra'Shad James stigao u Cedevitu: Volim pobjeđivati, to mi je najvažnije

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.09.16. | 08:18

I treći Amerikanac je stigao u Cedevitu.

Nakon što su u Zagreb stigli David Stockton i Scotty Hopson, momčadi Veljka Mršića se priključio i Ra'Shad James. On je uspješno prošao liječnički pregled te će s momčadi putovati na mini pripreme na Roglu.

"Volim pobjeđivati. To mi je najvažnije. Osjećam da u ovoj momčadi vlada dobra atmosfera. Svi su mi poželjeli dobrodošlicu i svi se mnogo šale, zbog čega su stvari mnogo zabavnije. Pokušavam dodati svoj pobjednički i kompetitivan mentalitet ovoj momčadi i nadam se da ćemo to imati tijekom sezone. Znao sam Davida Stocktona prije nego što sam došao ovdje. Igrali smo zajedno u momčadi u Renu. Znam i Scottyja, igrali smo jedan protiv drugog. Tek upoznajem hrvatske igrače, no čine se kao sjajni dečki i uzbuđen sam zbog nove sezone", rekao je James za internetske stranice Cedevite.

Novi član Cedevite je do sada izvan SAD-a igrao u Južnoj Koreji i Poljskoj.

 "Ovo mi je drugi put u Europi. Sezonu ranije sam igrao u Poljskoj. Sviđa mi se Hrvatska. Prekrasna je. Vrijeme je lijepo i veselim se početku sezone. Sretan sam svaki put kad igram protiv najboljih igrača i kad mogu pokazati svoje sposobnosti i pomoći svojoj momčadi", dodao je James, koji je u svijetu košarke najviše pažnju privukao zbog svojih atraktivnih zakucavanja.

"Atletski sam nadaren, no zakucavanje nije sve što mogu. Što god klub od mene treba, od obrane, postizanja poena, dodavanja, zakucavanja u kontrama. Sve to mogu."

Inače, Cedevita je jučer u pripremnoj utakmici pobijedila Igokeu rezultatom 86:71. Najefikasniji je bio Scotty Hopson s 21 poenom, kapetan Miro Bilan i David Stockton zabili su po 13, a Toni Katić i Filip Krušlin dodali su po 10 poena.

(Foto: kkcedevita.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici


Tagovi

Ra'Shad James

Ostale Vijesti