Rađa: Nevjerojatna je količina s**nja po Novaku

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.06.20. | 11:47

Legendarni hrvatski košarkaš, kao i inače, bio je bez dlake na jeziku.

Đoković je organizirao Adria Tour koji se igrao u Beogradu i Zadru, a uoči finala u Hrvatskoj u kojem je upravo Đoković trebao igrati, Goran Ivanišević kao predstavnik turnira obratio se javnosti te je priopćio kako se isto otkazuje. Razlog je taj što je neposredno prije početka meča Grigor Dimitrov, također sudionik Adria Toura, putem svojeg Instagrama objavio kako je pozitivan na koronavirus.

Nekoliko dana nakon njega, pozitivan test stigao je na adresu Borne Čorića te Novaka i Jelene Đoković. Najbolji svjetski tenisač netko je tko je naišao na salvu uvreda i kritika zbog organizacije turnira, ali je bivši hrvatski košarkaš putem svojeg Facebook profila odlučio tome stati na kraj.

Izjavu Dina Rađe prenosimo u cijelosti:

Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje tko će ga vise pokenjat. Čovjek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar - pojedi govno. Je li bilo grešaka, naravno da je, ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i nitko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovjek je riskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo sta se dogodilo pametni će shvatit kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Adria TourkoronavirusNovak ĐokovićDino Rađa

Ostale Vijesti