Pronađena zamjena za Milosavljevića

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.08.19. | 17:54

Pouzdani srpski igrač neće biti na raspolaganju do iza Nove godine.

Poprilično šokirajuće, pogotovo za navijače reprezentacije Srbije, prije nekoliko dana je odjeknula vijest o ozljedi Dragana Milosavljevića zbog koje će propustiti Svjetsko prvenstvo u Kini.

I dok izbornik Aleksandar Đorđević još nije zvao nikoga za zamjenu, barem ne do novinske konferencije zakazane za utorak 20.8. u podne, u Unicaji čije boje brani Milosavljević, već rade na dovođenju igrača sličnog profila.

Riječ je o Axelu Toupaneu, 27-godišnjem Francuzu koji je trenutno sa francuskom reprezentacijom, te nastoji izboriti mjesto na konačnom popisu od 12 igrača za Kinu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Unicaja Malaga reportedly in talks with Axel Toupane <a href="https://twitter.com/hashtag/AxelToupane?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AxelToupane</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/UnicajaMalaga?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UnicajaMalaga</a> <a href="https://t.co/vTpbjYWeRn">https://t.co/vTpbjYWeRn</a></p>&mdash; TalkBasket (@TalkBasket) <a href="https://twitter.com/TalkBasket/status/1163388296275382272?ref_src=twsrc%5Etfw">August 19, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Radi se o igraču Olympiakosa, 201 cm visokom krilu sličnih karakteristika Milosavljevića (može pokriti više pozicija, dobra obrana) kojeg "snimaju" u Malagi, s obzirom da se ne zna kada bi polivalentni Srbin mogao biti na raspolaganju. Francuz ima i NBA iskustva iz Nuggetsa, Bucksa i Pelicansa.

Zadnje informacije su odale da je ozljeda križnog ligamenta zadobivena u 23. minuti pripremne utakmice Srbije protiv Turske teže prirode, te da bi mogao izbivati čak šest do osam mjeseci.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

MundobasketUnicajaACB ligaDragan MilosavljevićAxel Toupane

Ostale Vijesti