Popović: Najvažnije tek slijedi, rezultat sada nije presudan

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.08.17. | 08:52

U našem taboru vladalo je zadovoljstvo nakon pobjede protiv Litve.

Učinak nije bio za pamćenje, zabio je samo tri poena uz 1 od 5 šut, ali dobro se uklopio u tok igre Hrvatske kod koje su ionako za zabijanje poena zaduženi Dario Šarić i Bojan Bogdanović. Nakon utakmice Popović je bio zadovoljan.

˝Dvije pobjede su iza nas, iako rezultatu ovom trenutku nije presudan. Važno je bilo da ovdje svi osjetimo igru, da se uigramo, kao što će biti i u sljedećim pokusima. A onda slijedi ono najvažnije˝ - kazao je Marko Popović.

Iako smo u posljednjih nekoliko minuta čupali pobjedu bez obzira na to što smo na poluvremenu imali vodstvo, pomoćni trener reprezentacije Ivica Skelin smatra kako je pobjeda zasluženo otišla na našu stranu. Podsjetimo, najbolji pojedinac susreta bio je naš Dario Šarić s 28 poena i 9 skokova, dok je Bojan Bogdanović dodao 21 poen uz čak pet postignutih trica.

˝Zaslužena je naša pobjeda, iako smo stvari zakomplicirali na kraju. Obje utakmice možemo ocijeniti pozitivno, došli smo kroz njih do važnih saznanja i ovo će nam pomoći u daljnjim pripremama za Eurobasket˝ - izjavio je Skelin za službene stranice hrvatskog košarkaškog saveza.

Sada se reprezentacija vraća kući i ide u Opatiju gdje će od sutra sudjelovati na još jednom pripremnom turniru, a protivnici će nam biti Slovenija i Ukrajina.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Hrvatska košarkaška reprezentacijaMarko Popović

Ostale Vijesti