Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Ponajbolji igrač Zadra iz prošle dvije sezone potpisao za Partizan

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 17:03

Beogradski velikan službeno je potvrdio ovu vijest

Već se nekoliko tjedana u košarkaškim kuloarima pisalo o prelasku Arijana Lakića u Partizan Mozzart Bet kao o gotovoj stvari. A jučerašnjim predstavljanjem momčadi beogradskog velikana za nadolazeću sezonu, vijest o novom klubu za Lakića postala je i službena.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Popularni Parni valjak predstavio je 16 igrača za seniorski sastav, a među njima je i Arijan Lakić, bek rođen 2000. godine u Beogradu i bivši školarac Crvene zvezde. Lakić nakon dvije sjajne sezone napušta redove Zadra te se preko svojeg Instagram profila oprostio od Zadra i zadarske publike.

“Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete.”

Arijan Lakić u Zadar je stigao prije početka sezone 2022/23 nakon sezone u KK Spars iz Sarajeva. Njegovi roditelji inače korijene vuku iz zadarskog zaleđa, a Lakić je nekoliko puta izjavio da mu je želja bila zaigrati za Zadrane. U njihovom dresu osvojio je tri trofeja od čega dva uzastopna Prvenstva Hrvatske te se upisao u povijest KK Zadar kao član momčadi kojoj je prvoj za rukom pošla obrana naslova prvaka Hrvatske.

Prvu sezonu u dresu Zadra završio je s prosjekom od 7.6 poena po utakmici uz 3.4 skoka i 3 asistencije, dok je u prošloj sezoni imao 9.6 poena, 3.8 skokova i 3.4 asistencije po utakmici. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK PartizanKK ZadarArijan Lakić

Ostale Vijesti