Pilepić otišao iz Cedevite

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.07.16. | 19:41

Nakon što su posložili prvu petorku za sljedeću sezonu, u Cedeviti su raskinuli ugovor s jednim prvotimcem.

Fran Pilepić više nije član Cedevite. Ovaj 27-godišnji bek-šuter je protekle dvije godine bio član Cedevite, ali nikada se nije nametnuo za veću ulogu u momčadi, ponajprije zbog obrambenih nedostataka.

"Razgovarao sam s Franom i on je izrazio nezadovoljstvo ulogom u momčadi kao i želju za napuštanjem momčadi", rekao je Matej Mamić, sportski direktor KK Cedevite. "Nama svakako nije cilj u sastavu imati nezadovoljnog igrača pa smo mu izašli u susret i dali ispisnicu.“

Još uvijek nije poznato u kojem će klubu Pilepić nastaviti karijeru, a podsjetimo da je prije Cedevite igrao u Kvarneru, Svjetlost Brodu, Širokom i Bilbao Basketu. Ovog ljeta je bio i na reprezentativnim pripremama te praktično posljednji otpao s popisa, a umjesto njega u Torino, a sada i u Rio de Janeiro, je otišao Filip Krušlin.

Iz Cedevite su još ranije otišli Luka Žorić te sva tri Amerikanca – Jacob Pulle, James White i Henry Walker. No, najvažnije je za hrvatskog prvaka bilo zadržati sva tri reprezentativca – Miru Bilana, Luku Babića i Marka Arapovića, a to su i napravili. Nakon toga su doveli i dva Amerikanca– Davida Stocktona i Scottyja Hopsona.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Fran Pilepić

Ostale Vijesti