Perasović preuzeo krivnju: Što se mene tiče, moj mandat je gotov

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.09.15. | 15:15

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović je nakon katastrofalnog poraza od Češke u osmini finala Eurobasketa objavio kako preuzima krivnju za poraz te kako je njegov mandat završen.

Nikome nije jasno da smo ovako jednostavno pustili utakmicu u vjetar. Nakon pet minuta igre kao da smo se ukočili, nismo imali snage ni koncentracije. Oni su vidjeli da nemamo rješenja i sve su više rasli, napadački i obrambeno“, rekao je za HTV Perasović dodajući kako je i sam iznenađen ovako teškim porazom.

Katastrofalna Hrvatska ispala s Eurobasketa, Česi nas uništili i zasluženo poslali kući!

Košarkaši ostali i bez šanse za plasman na Olimpijske igre

Igrači nakon debakla: Pročitali su sve naše akcije i igrali su kao momčad

Tijek utakmice Hrvatska - Češka 59:80

Ne mislim da igrači nisu htjeli igrati. Ovo je veliko iznenađenje s obzirom na prikazano u pripremama i na turniru, niti jednu utakmicu dosad nismo ovako loše odigrali. Najgora moguća utakmica, pogotovo u drugom poluvremenu, Česi su prelomili i poslije toga se nismo mogli oporaviti, prestali smo igrati. Jedino što možemo je ispričati se navijačima zbog ovakve igre“, poručio je Perasović, dodajući kako se oprašta od hrvatske reprezentacije, barem što se njega tiče.

„Što se mene tiče, moj mandat u reprezentaciji je završen. Angažiran sam za ovu akciju i preuzimam potpuno krivnju za ovaj poraz“.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Velimir PerasovićEurobasket 2015EurobasketHrvatska košarkaška reprezentacija

Ostale Vijesti