Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip/IPA
Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip/IPA

Oglasio se Hezonja: „Real je vjerovao u mene kad mnogi nisu - ostajem tu!“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 10:36

Završio je sva nagađanja oko eventualnog napuštanja kluba

Barcelona, Real, Barcelona, Real... Skoro kao u "Metastazama" redatelja Branka Schmidta "Sava, Krpa, Sava". Tako su izgledali medijski napisi oko Marija Hezonje od završetka sezone. Nikome nije bilo jasno hoće li pristati ostati u Realu ili će Barcelona uspjeti slomiti hrvatskog reprezentativca i vratiti ga u najvećeg Madridskog protivnika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Sada je jasno da - neće. Prvi je to objavio upravo Hezonja koji se oglasio na društvenim mrežama i poručio da ostaje u svojojo kući - Real Madridu.

“Kao što svi znate, nakon zadnje utakmice ove sezone postao sam slobodan igrač i slobodan odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam do sada ni s kim sklopio nikakav ugovor, a kao što sam rekao, to ćete uvijek čuti od mene“, napisao je Hezonja na društvenoj mreži X i nastavio:

“Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se o meni i mojoj obitelji od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera je bila ostati, stoga sam sretan što vas mogu obavijestiti da ću svoje putovanje nastaviti još dugo u SVOJOJ KUĆI, MOM REAL MADRIDU!”


Čeka se još službena potvrda Kraljevskog kluba, no insajder Sira Lopez kaže da će Super Mario potpisati ugovor do 2029. godine uz plaću od 2 i pol milijuna eura po sezoni, odnosno, 12 i pol eura za svih pet godina. Budući da ga se u Barcelonu 'selilo' za 12 milijuna za četiri sezone, čini se da ipak nisu financije te koje su prevagnule u cijelom dogovoru. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Real Madrid košarkaMario HezonjaBarcelona košarka

Ostale Vijesti