Isaiah J. Downing-Imagn Images
Isaiah J. Downing-Imagn Images

Odličan nastup Šarića, Zubac solidan

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.10.24. | 09:08

Nastavljaju se susreti NBA predsezone, a noćas su bila aktivna dva hrvatska košarkaša

Hrvatski košarkaš Dario Šarić postigao je 13 poena u pobjedi Denver Nuggetsa 132-126 na gostovanju kod Minnesote, dok je Ivica Zubac zabio osam poena u pobjedi LA Clippersa protiv Sacramenta 113-91 u pripremnim susretima uoči starta nove NBA sezone.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nastavljaju se susreti NBA predsezone, a sinoć su bila aktivna dva hrvatska košarkaša Dario Šarić i Ivica Zubac.

Šarić je za 15 minuta u dresu Denvera protiv Minesote postigao 13 poena uz 4-5 šut iz igre, te 4-4 s linije slobodnih bacanja. Upisao je i pet skokova, te po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Najefikasniji je bio Julian Strawther sa 33 poena , dok je Jamal Murray ubacio 25 poena . Najbolji Denverov igrač Nikola Jokić odigrao je neobičnu utakmicu. Za 28 minuta na parketu uputio je samo pet šuteva pogodivši dva, a promašio je oba slobodna bacanja. Na koncu je završio utakmicu sa četiri koša uz sedam skokova i sedam asistencija.

Na suprotnoj strani najefikasniji je bio Luka Garza sa 29 poena i devet skokova. Daishen Nix je dodao 17, a Rob Dillingham 15 poena . Bila je to prva pobjeda Denvera u predsezoni nakon četiri poraza, dok Minnesota ima skor 2-3.

Uspješni su bili i Los Angeles Clippersi porazivši Sacramento sa 113-91. Bila je to četvrta pobjeda Clippersa uz jedan poraz, dok su Kingsi upisali i peti poraz.

Domaćine je do pobjede vukao Jordan Miller sa 21 poena , dok je Amir Coffey zabio 18 poena . Ivica Zubac je za 15 minuta ubacio osam poena (šut 3-4 iz igre, 2-2 s linije bacanja), te dodao tri skoka i asistenciju.

Kod Sacramenta se istaknuo Domantas Sabonis sa 24 poena , devet skokova i pet asistencija.

Nova NBA sezona počinje 22. listopada.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

NBADario ŠarićIvica Zubac

Ostale Vijesti