Neočekivani junak! Nedraftirani igrač zabio rekord karijere u ključnom trenutku za 76erse (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.05.18. | 13:08

Upao je u petorku umjesto Covingtona.

>Šarić ostavio 76erse na životu, LeBron pomeo najdraže mušterije iz Toronta (VIDEO)

Nakon poraza u prve tri utakmice trener Brett Brown odlučio je napraviti promjenu u petorci za prvu eliminacijsku utakmicu. Na klupi je ostao Robert Covington, a u vanjsku liniju je uz Bena Simmonsa ušao dodatni razigravač T.J. McConnell. Za mladog igrača koji je ostao nedraftiran 2015. godine bio je to prvi playoff start u karijeri, a u regularnoj je sezoni pokazao kako se na njega može računati u rotaciji. Covington je u neku ruku i zaslužio klupu jer je gađao ispod 30 posto u prve tri utakmice serije.

Brown se odlučio dati šansu McConnellu, a dobio je odličan povrat uloga jer je mladić odigrao sjajno i postigao rekord karijere što se tiče poena. Ubacio ih je 19 uz sedam skokova i pet asistencija te ostavio 76erse na životu u ovoj seriji gdje će ako žele prolaz morati igrati protiv povijesti jer nitko nikada nije okrenuo 0:3 u NBA playoffu.

McConnell nije bio izabran na draftu, ali je kroz Ljetnu ligu uspio izboriti momčad 76ersa, a ove sezone je znatno napredovao što se tiče šuta gdje su mu postoci značajno skočili. Nakon ovog vjerojatno je da će McConnell ostati u petorci i za sljedeću eliminacijsku utakmicu koja se igra u Bostonu.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

T.J. McConnell

Ostale Vijesti