Navijačka peticija: On ne bi smio primiti prsten ako Lakersi osvoje naslov

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.10.20. | 20:47

Možda nije u redu da su upire prstom na ovaj način.

Los Angeles Lakersima nedostaje još samo dvije pobjede do novog a ukupno 17. NBA naslova.

Pođe li im to za rukom, postoji jedan igrač koji, barem ako pitamo dio navijačkog korpusa najpopularnije NBA franšize, ne bi trebao primiti prsten. Radi se o Kyleu Kuzmi.

Štoviše, jedan je navijač pokrenuo peticiju u kojoj se potpisnici usuglašavaju da 25-godišnjak ne bi trebao dobiti prsten ako Lakersi postanu prvacima.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="fr" dir="ltr">C’mon man<a href="https://t.co/SCO4Vh00VP">pic.twitter.com/SCO4Vh00VP</a></p>&mdash; NBA Central (@TheNBACentral) <a href="https://twitter.com/TheNBACentral/status/1312619995101310976?ref_src=twsrc%5Etfw">October 4, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Poznato je da ''Internet trpi sve'', te je tako ovakva jedna inicijativa, na ovoj lokaciji, ugledala svijetlo dana.

Mnogi su navijači ljuti jer Kuzma nije ni blizu pokazao napredak kakav se od njega očekivao. Priželjkivalo se da postane neupitna treća opcija na rosteru, a ne samo da on to nije, već su se Lakersi, da bi njega zadržali, kod trejda za Anthonyja Davisa odlučili riješiti Brandona Ingrama, igrača koji je pokazao daleko više ove sezone u novom dresu, onom New Orleans Pelicansa.

Kuzma je pokazao apsolutan manjak konstantnosti, a neki njegovi potezi na terenu su čak i predmetom podsmijeha. Srećom, čini se da ovakav ishod po pitanju razvoja jednog igrača neće previše utjecati na šanse Lakersa da osvoje naslov, koje su u trenutku pisanja veće nego ikada tijekom sezone.

Točnije, nego zadnjih deset godina.

(foto: USA TODAY Sports)


Tagovi

Kyle KuzmaLos Angeles LakersMiami HeatNBA finale

Ostale Vijesti