Nastavak loših vijesti: Nikola Jokić pozitivan na koronavirus

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.06.20. | 08:20

Usprkos svemu, za sedam dana Jokić bi se trebao priključiti svojim Denver Nuggetsima.

Jokić je prije desetak dana bio i na utakmici u čast Dejana Milojevića, koji je nakon osam sezona napustio Mega Bemax. Tamo se između ostalog družio i s najboljim tenisačem svijeta, Novakom Đokovićem, kojem je danas također potvrđen COVID-19. Đoković je bio organizator Adria Toura u Zadru, a nakon što je Grigor Dimitrov objavio kako je njegov test pozitivan, cijeli turnir je prekinut, a sam Đoković je odletio za Beograd, gdje je korona potvrđena njemu i supruzi.

Isti izvori navode kako je Jokić bez simptoma te bi se za tjedan dana mogao vratiti u SAD i priključiti svojim suigračima koji se spremaju za završnicu NBA sezone koja će početi krajem srpnja.

Od ostalih vijesti iz NBA lige valja istaknuti kako je Avery Bradley, bek šuter LA Lakersa, odbio nastupati u nastavku prvenstva koje će se održati u Orlandu. 29-godišnjak je izjavio kako po njemu postoji prevelika opasnost da se virus dodatno proširi te je izabrao ostati kući sa suprugom i svojih troje djece od kojih najstariji šestogodišnjak ima respiratorinih problema.

"Koliko god bio odan suigračima i klubu, igram košarku i za svoju obitelj. Dakle u ovom trenutku ne mogu donijeti odluku kojom bi moogao dovesti zdravlje i dobrobit svojih u opasnost", pojasnio je Bradley.

(Foto:Reuters)

 


Tagovi

Avery BradleykoronavirusNikola Jokić

Ostale Vijesti