Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Nakon trenera i ponajboljeg igrača, Cedevita Junior dovela još jedno pojačanje iz Cibone

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.09.24. | 18:20

Otišao je nekoliko kilometara južnije

Poslije dovođenja trenera Dina Repeše i krilnog centra Tomislava Buljana, Cedevita Junior svoje je redove popunila još jednim prošlosezonskim članom Cibone. Osamnaestogodišnji Filip Ferderber novi je igrač Cedevite Junior. Mladi 196 centimetara visoki bek šuter potpisao je ugovor s klubom na četiri godine te će se priključiti igračima Luke Pešuta na treninzima u razvojnoj momčadi Mladosti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Vjerujem da je Cedevita Junior za mene i moj igrački razvoj najbolje rješenje. Sigurno da je potpis ugovora velika odgovornost, ali spreman sam naporno raditi i dokazati se na terenu te pomoći klubu da postigne velike stvari", prve su Ferderberove riječi kao najnovijeg igrača "Juniora".

Filip je prošlu sezonu nastupao za Cibonu u prvenstvu Hrvatske gdje je prosječno bilježio 3.5 poena uz 2.5 skokova te ABA ligi s prosječnih 0.7 koševa. Košarkom se počeo baviti u Školi košarke Vučići.

"Nakon mladih Krajnovića, Šare, Buljana i Stojića kao i prvim ugovorima za Škrobota i Subašića pokazali smo da smo trenutno najpoželjnija destinacija u Hrvatskoj za mlade, perspektivne i talentirane igrače", izjavio je direktor Tomislav Zebić, što se odavno uklapa u klupsku strategiju. "Niti jednog trenutka nismo odustali od pravca kojim idemo, a to je da mladim igračima ponudimo najbolje moguće uvjete za njihov razvoj, od kojeg će na kraju krajeva najviše koristi imati hrvatska košarka", dodao je.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK Cedevita JuniorPremijer liga košarkaša

Ostale Vijesti