Kelley L Cox-USA TODAY Sports
Kelley L Cox-USA TODAY Sports

Nakon što je ispisao povijest, Bronny ide na kaljenje u NBA razvojnu ligu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.10.24. | 13:46

Odluka koja vjerojatno nikoga ne iznenađuje

Los Angeles Lakersi odlično su krenuli u novu NBA sezonu, trenutno su na maksimalnom omjeru od dvije pobjede iz toliko utakmica, ali glavna priča njihove dosadašnje sezone nisu igra i rezultati, već je u prvom planu bila 'povijest' koja se dogodila u prvoj utakmici sezone, kad su na parketu u isto vrijeme bili otac LeBron i sin Bronny.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi je to puta u povijesti NBA lige da otac i sin budu istovremeno na parketu, ali Bronny se nije istaknuo nekim učinkom, kao što je slučaj bio i u predsezoni te Ljetnoj ligi. Devetnaestogodišnji Bronny, kojeg su Lakersi odabrali na draftu kao 55. izbor, tijekom predsezone bio je na tek 4.2 poena po utakmici uz jako loše postotke šuta iz igre, a u dosad jedinoj NBA utakmici koju je odigrao, ostao je bez učinka za tri minute provedene na parketu.

Stoga je unutar kluba donesena odluka da Bronny dio sezone provede u South Bay Lakersima, filijali kluba koja se natječe u razvojnoj G ligi.

"To je bilo dogovoreno prvog dana. Razgovarao sam o tome s generalnim menadžerom Robom Pelinkom. O tome je pričao i LeBron", rekao je trener momčadi JJ Reddick u pojašnjenju ovog poteza, koji vjerojatno nikoga nije iznenadio.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBABronny JamesLeBron JamesLos Angeles LakersSouth Bay Lakersi

Ostale Vijesti