foto: Marin Sušić/HKS
foto: Marin Sušić/HKS

Nakon senzacionalnog naslova prvaka Europe, Hrvatska lakoćom prošla grupu na SP-u

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.08.24. | 15:55

Ova reprezentacija jedna je od rijetkih hrvatskih košarkaških selekcija koje su posljednjih godina polučile vrhunski rezultat

Hrvatska U18 3×3 reprezentacija od 26. do 30. kolovoza nastupa na Svjetskom prvenstvu u Debrecinu. Nastup na svjetskoj smotri izborila je U17 reprezentacija prošlogodišnjim senzacionalnim osvajanjem naslova prvaka Europe.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

I nakon sjajnog prošlogodišnjeg ljeta, naši mladići u istom tonu nastavljaju i ove godine. U prve dvije utakmice grupne faze, Hrvatska je lakoćom nadjačala Tajland s 21-6, a potom i Estoniju s 21-13. Večeras ih očekuje dvoboj protiv Latvije, koji će biti izravan duel za prvo mjesto u skupini i nešto lakši ždrijeb u četvrtfinalu.

Podsjetimo, u Mađarskoj boje Hrvatske brane Juraj Brkić, Vito Mlatac, Roko Cetina i Luka Petranović. U odnosu na prošlogodišnji sastav, umjesto Nike Bandova dio reprezentacije je Luka Petranović.

Uz igrače, tu je i stručni stožer u sastavu: Dario Papak – trener, Tomislav Vouk – pomoćni trener, Tomislav Jelinčić – fizioterapeut i Hrvoje Marin – koordinator.

Četvrtak, 29. kolovoza 2024.

19:10 Latvija : Hrvatska

Četvrtfinale, polufinale i finale na rasporedu su u petak 30. kolovoza. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

FIBA 3x3FIBAHKSHrvatski košarkaški savez

Ostale Vijesti