Najbolji tricaš Portlanda doživio katastrofalnu ozljedu, evo šanse za Hezonju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.12.19. | 12:10

Loše vijesti za Blazerse.

Poraz od LA Lakersa nije najgora stvar koja se dogodila Portlandu u spomenutom dvoboju. Naime, njihov pouzdani starter i peti strijelac momčadi - Rodney Hood - pretrpio je katastrofalnu ozljedu.

Hood je doživio rupturu Ahilove tetive, što znači da je sezona za njega završena nakon 21 odigrane utakmice. U prvoj četvrtini, Hood je povukao jednu kontru i tom se prilikom teško ozlijedio. Radi se o istoj ozljedi zbog koje Kevin Durant propušta cijelu sezonu. 

Ovaj pouzdani igrač koji najčešće pokriva poiciju niskog krila, u dosadašnjem je tijeku sezone zabijao 11 poena, hvatao 3.4 skoka i dijelio 1.5 asistenciju, a njegova velika vrijednost bio je vrhunski šut za tri poena - 49.3 posto na 3.4 upućene trice po utakmici. 

Tako je razočaravajuća sezona prošlosezonskog finalista Zapada dobila još jedan udarac, a jedan od igrača koji bi mogli popuniti 29.5 minuta koliko je Hood provodio na terenu svakako je naš Mario Hezonja. Dubrovčanin je dolaskom Carmela Anthonyja postao epizodist u Trail Blazersima, u posljednjih 10 utakmcia samo je dva puta igrao više od 10 minuta, dok tri puta uopće nije ulazio u igru. Ako Portland ne dovede novog igrača na poziciju krila, za očekivati je da se status potencijalnog hrvatskog reprezentativca drastično popravi.

(foto: Reuters)


Tagovi

Mario HezonjaNBARodney Hood

Ostale Vijesti