Najbolji igrač Cedevite u svađi s novinarima: Nije istina da sam rekao da odlazim za nekoliko mjeseci

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.11.16. | 10:49

Igra li Pierre Jackson večeras zadnju utakmicu za Cedevitu?

Cedevita je, nakon lošeg ulaska u sezonu, dosta promijenila roster. Tri igrača više nisu dio prve momčadi (Hopson, Stockton, Dukan), a umjesto njih su dovedeni Pierre Jackson, Marko Tomas i John Shurna. I dok se ovaj posljednji tek treba dokazati u redovima Cedevite, Jackson i Tomas su odmah promijenili 'krvnu sliku' momčadi i pokazali se kao pojačanja. No, Amerikanac ima mogućnost da sutra napusti Zagreb.

Naime, prilikom potpisivanja ugovora s Cedevitom, Jackson je tražio i dobio klauzulu po kojoj može otići iz kluba ako do 21. studenog dobije NBA ponudu. Taj rok istječe sutra, prošlog tjedna se pričalo kako određena ponuda postoji, Amerikanac je zbog ozljede propustio utakmicu protiv Njižnog, ali će večeras igrati u gradskom derbiju protiv Cibone.

Hoće li to biti i njegova posljednja utakmica za Cedevitu? Kao što rekosmo, iz Jacksonovog tabora su prošlog tjedna puštali signale da bi se to moglo dogoditi, čelnici Cedevite su se javili kako već 'češljaju tržište' zbog opasnosti gubitka ponajboljeg igrača, ali konačne odluke nema. A ono što se jučer događalo je samo zakompliciralo situaciju.

Naime, nakon jučerašnje utakmice između Cedevite i Zagreba u A-1 Ligi, novinar SportArene Patrik Mršnik je na svojem Twitteru objavio kako mu je Jackson rekao kako u Cedeviti ostaje još 'nekoliko mjeseci'.

Tu je vijest, između ostalih, prenio i poznati košarkaški portal Sportando, a uslijedio je odgovor Amerikanca.

„To je laž! S nikim nisam razgovarao nakon utakmice. Otišao sam na poluvremenu pa nemoj objavljivati lažne vijesti. To nije cool“, odgovorio je Jackson i dodao:

„Nikada nisam razgovarao s tim likom. Priča je potpuno izmišljena“.

Demantirao je ovu priču, ali nije dao odgovor na dva važna pitanja koja su mu ubrzo na Twitteru bila postavljena pa nismo dobili odgovor ostaje li u Cedeviti, odnosno je li odlazi već nakon utakmice s Cibonom, a ne nakon nekoliko mjeseci.

Utakmica između Cedevite i Cibone je i dio super ponude Germania Sport kladionice što znači da vas čekaju poboljšani tečajevi na ovaj ogled. OVDJE pogledajte o kakvim tečajevima se radi i uplatite svoj listić.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Pierre Jackson

Ostale Vijesti