Mulaomerović: „Atmosfera je bila fantastična, zasluženo smo pobijedili!“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.05.17. | 23:03

Cibona je na korak do titule…

U trećoj utakmici finala hrvatskog košarkaškog prvenstva Cibona je u Draženovu domu pobijedila Cedevitu 72: 67. Vukovi su sada na korak do titule, odnosno potrebna im je još jedna pobjeda.

Momcima kapa dolje“, rekao je nakon utakmice trener Cibone Damir Mulaomerović. „Posebno svaka čast Reynoldsu koji je bio bolestan i koji nije trenirao dva dana, a odigrao je ovakvu utakmicu.“

Mi nismo gubili vjeru niti u jednom trenutku ove utakmice, to mi je posebno drago. Cedevita ima odličnih individualnih igrača, ali večeras je presudio naš timski duh. Mislim da smo zasluženo pobijedili – sjajno smo kontrolirali defenzivan skok, a i lopta se dobro kretala na zonu.  Drago mi je da se igralo u ovakvoj atmosferi, publika je bila sjajna“, dodao je.

U nedjelju sigurno neće biti lako, Cedevita će nas dočekati još agresivnije“, rekao je za kraj trener Cibone.

Nakon Mulaomerovića, novinarima se obratio i Željko Šakić kojemu je ovo, sigurni smo, jedna od najdražih utakmica u karijeri.

Svaka čast ljudima što su došli, atmosfera je bila fantastična“, rekao je junak Cibone Željko Šakić koji je utakmicu završio s 25 poena i 10 skokova.

Opet nam se dogodio pad pred sam kraj, kao i u prvoj i u drugoj utakmici, ali ovoga puta, u ovako sjajnoj atmosferi, prevladao je naš timski duh i sada vodimo 2:1“, dodao je.

Dat ćemo sve od sebe da budemo još bolji. Imamo sada tri dana odmora i siguran sam kako ćemo u nedjelju ili u sljedećem tjednu biti prvaci“, najavio je Šakić četvrtu utakmicu koja se igra u nedjelju u 20 sati u Domu sportova.

 (Foto: Pixsell)


Tagovi

CedevitaCibonaDamir MulaomerovićŽeljko Šakić

Ostale Vijesti