Mršić nakon Unicaje: Izgledali smo poput juniora

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.01.16. | 09:10

Cedeviti je poraz protiv Unicaje drugi u Top16 Eurolige.

Košarkaši Cedevite teško su poraženi jučer na gostovanju u Malagi kod Unicaje sa 90:67. Susret se prelomio već u prvih šest minuta kada su domaćini imali dvoznamenkastu prednost. Dakako, viđenim nikako nije mogao biti zadovoljan trener Cedevite Veljko Mršić.

Unicaja je izgledala u odnosu na nas kao da je s druge planete, izgledalo je kao da juniorska momčad igra protiv seniorske. Od 33 odbijene lopte s našeg obruča oni su uhvatili 19, a mi 14 i taj podatak doista sve govori“, ljutito je poručio Mršić nakon poraza, prenose Sportske novosti.

Cedeviti je ovo drugi poraz u drugoj fazi Eurolige. Na startu je upisan poraz od Lokomotive, da bi zatim uslijedio trijumf kod turske Darussafake. Unicaji je ovo pak druga pobjeda.

Fizički su bili dominantni, na što smo upozoravali, no druga je stvar što mi igramo drugu utakmicu uzastopno bez energije i koncentracije za igrati košarku na ovoj razini. Te stvari ćemo hitno promijeniti. Iz utakmice u utakmicu se primjećuje tko je tu za igrati, a tko nije na toj razini i neću dozvoliti da itko naruši rezultat momčadi zato što nije u stanju pratiti“, zaključio je.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

CedevitaUnicajaEuroliga

Ostale Vijesti