Miško Ražnatović potvrdio: Zubac u Mega Leksu do 2018. godine

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.02.16. | 15:39

Ugovor je potpisan do ljeta 2018.

Sve je bilo jasno i ranije, ali sada je i službeno potvrđeno – Ivan Zubac je igrač Mega Leksa. Mladi hrvatski reprezentativac već je u Beogradu gdje je potpisao dvoipolgodišnji ugovor sa srpskim klubom.

Tako je okončana trakavica koja je počela prije nešto više od mjesec dana kada je Zubac tražio raskid ugovora s Cibonom zbog neisplaćenih plaća. Povjerenik za natjecanje Hrvatskog košarkaškog saveza Dražen Jendriš dopustio je raskid ugovora pa je Zubac potpisao ugovor s Cedevitom na tri i pol godine, ali onda se dogodio preokret.

Prije 10 dana Arbitraža HKS-a je poništila Jendriševu odluku i presudila da je Zubac i dalje Cibonin igrač. Ta je odluka, što se KHS-a tiče, konačna, a čelni ljudi Cibone su odmah dali do znanja da će raditi na tome da Zubca prodaju uz odgovarajuću odštetu.

Cedevita nije pokazala interes, a najavila je pravne akcije po ovom pitanju, a u sve se uključio igračev menadžer Miško Ražnatović kojem nije bilo u interesu da mladić pauzira ostatak sezone. U nekoliko navrata je pregovarao s Cibonom, a naposljetku su pronašli zajednički jezik te je Cibona pristala na uvjete koje je Mega Leks, klub kojeg Ražnatović kontrolira, ponudio.

Nakon svega je i sam Ražnatović na svojem Twitteru potvrdio da Zubac odlazi u Mega Leks. Istaknuo je da je ugovor potpisan do 2018. s NBA opcijama za 2016. i 2017. godinu.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mega LeksIvica ZubacMiško Ražnatović

Ostale Vijesti