Milano dogovorio višegodišnji ugovor s ponajboljim igračem

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.04.20. | 21:29

Odličan potez društva iz grada mode.

 

Milanski Armani prošlog je ljeta uložio znatnu količinu novca u igračka pojačanja, ali rezultat je ponovno, kao i u mnogim dosadašnjim godinama izostao. Barem u dosadašnjem dijelu sezone. 

Iako su doveli Sergija Rodrigueza, Luisa Scolu i Aarona Whitea, Shelvina Macka i druge igrače, trenutno se nalaze na 12. mjestu s očajnim omjerom 12-16, a koš razlika im je čak -73. Iako je sezona na najboljem putu da završi neslavno, neki su se igrači ipak iskazali kao karike na koje se može računati u proboju na euroligaški vrh. 

Takav je definitivno Kaleb Tarczewski, američki centar poljskih korijena koji je u klubu već treću sezonu. Ove sezone je u Euroligi odigrao 28 utakmica na kojima je prosječno igrao 21 minutu, zabijao 8,1 poen, hvatao 5,8 lopti i imao drugu najvišu valorizaciju u dresu Milana. 

Kako prenosi Sportando, klub i igrač usmeno su dogovorili novi ugovor na dvije sezone uz mogućnost produljenja i na treću. 

Osim Milana, Tarczewski je u profesionalnoj karijeri igrao još samo za Oklahomu u Razvojnoj ligi. Na NBA draft je izašao 2016. nakon četiri godine na Arizoni, ali nije bio izabran. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

armani milanoOlimpia MilanoKaleb TarczewskiEuroliga

Ostale Vijesti