Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Mario Hezonja i službeno više nije igrač Unicsa: „Bili smo na putu nečeg puno, puno većeg“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.07.22. | 14:40

Karijeru bi trebao nastaviti u jednom od najvećih europskih klubova.

Na službenim stranicama Unicsa pojavila se vijest kako Mario Hezonja više nije član ruske momčadi. U klupskoj objavi stoji kako će Hezonja nastaviti karijeru u drugom klubu, a iako se još uvijek čeka službena potvrda, za očekivati je da će to biti Real Madrid s kojim Hezonja 'koketira' već neko vrijeme.

„Hvala Unics!“, započeo je kratko Super Mario pa dodao:

„Bilo mi je zadovoljstvo biti dio ovog kluba i ove grupe ljudi u ovoj sezoni. Bili smo na putu nečeg puno, puno većeg dok nas nesretne okolnosti u tome nisu spriječile. Borili smo se do kraja i ponosan sam na svakoga u klubu tko je dao sve od sebe. Od srca hvala još jednom svima“, riječi su Marija Hezonje.

Prije nego što su svi ruski klubovi suspendirani iz europskih natjecanja u svim sportovima, Hezonja je u Euroligi prošle sezone u prosjeku bilježio 14.2 poena i 6.1 skok po utakmici.

Spomenimo kako se ovih dana očekuje i njegovo službeno predstavljanje u dresu Real Madrida, dok se jučer u klub vratio Chaco Rodriguez (nekadašnji MVP Eurolige koji je šest godina igrao za Real Madrid) nakon što je posljednje tri sezone brano boje Olimpije Milano.



Tagovi

Mario HezonjaReal Madrid košarkaUnicsUnics KazanEuroliga

Ostale Vijesti