Leteći Hezonja ponovno na udaru navijača: „Dosta mi ga je za cijeli život“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.01.20. | 15:53

Fanovi tvrde da Dubrovčanin protivnike čini boljima.

Mario Hezonja je od samog početka u dresu Portlanda na udaru navijača, što on svojim zalaganjem dodatno potencira. U noćašnjem porazu od Miamija 122:111, odigrao je 20 minuta za koje je ubacio 10 koševa uz solidan šut od 66,7 posto.

No, njegova igra u obrani definitivno nije na razini ozbiljnog igrača, a pogotovo ne nekog tko ima takav fizički potencijal i tko je bio tako visoki izbor drafta.

Katastrofalna obrana se najbolje ogleda u njegovom letu u prazno u duelu protiv 116 kilograma teškog Bama Adebayoa, kojeg je pokušao čitati da ovaj nije ni trebao raditi fintu već mu se samo otvorio prostor prema košu.

 

 

Trenutak blackouta se naravno može dogoditi svakom, no Hezonji se to očito događa toliko često da je već dobrano počeo živcirati navijače kluba, koji su otišli toliko daleko da uopće više ne vide pozitivne stvari koje tu i tamo odradi. Najgore je što veliki broj njih misle da on ne čini svoju momčad boljom već protivničku te da igrači koje on čuva obaraju osobne rekorde, što je noćašnji slučaj s Dragićem i dosegom sezone.

Simpatizeri posebno zamjeraju treneru Terryju Stottsu što po njihovom mišljenju daje minute koje bi trebao dobiti talentirani rookie Nassir Little.

Hezonja ove sezone prosječno igra malo manje od 17 minuta, prosječno bilježi 4,59 koševa uz šut od 38 posto, 4 skoka i manje od asistencije po susretu.

Nakon gotovo svake utakmice Portlanda društvene mreže gore od kritika upućenih na račun Dubrovčanina, a posebno na njegov voljni moment.

 

 

„Svaki dobar potez koji napravi Hezonja pokvari s tri očajna. U pravoj momčadi on ne bi bio u rotaciji. To pokazuje kako su Blazersi tanki“.

 

 

„Dosta mi je Hezonje za cijeli život. On doslovno igračima koje čuva ostavlja otvoren put prema košu. Eto s kim Lillard treba igrati“, bijesan je jedan od navijača.

 

 

 

 

 

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Mario Hezonja

Ostale Vijesti